Bernelle's Media - Me Hank Jumpin Jack Flash

Fint att se på hösten

Posted Oct. 24, 2017, 8:28 a.m. By bernelle Tags: Semester

Det finns många platser som är fina att se just nu på hösten och som man gärna åker till för att umgås och gå ut och äta och så vidare. Ja det är kul att vissa ställen är bättre på hösten än på vår och sommar och det gör det ju väldigt mysigt, att tänka på när hösten kommer att man har små ställen att göra utflykter till som man kommer att uppskatta och ha kul på.
Man kan ta och hyra buss i göteborg och se hur vacker staden är nu när det är höst och alla fina färger finns på träden. Ja det finns så mycket vackert och fint som man skulle vilja se så här års. 

Bra att spara lite semester till hösten

Ja det är ganska så bra tycker jag att spara lite extra semester till hösten så att man kan göra små minisemestrar nu när man annars kanske tycker att det känns lite tråkigt för att sommaren är slut och att det inte är varmt längre och så vidare.
Då kan det vara bra att ha små utflykter planerade som man tycker är kul. Och att hyra en buss och åka runt i en stad tillsammans med familj och vänner är verkligen något som är kul och som man kommer komma ihåg länge. Så har man inte gjort det tidigare så kan det verkligen vara en sak att pröva nu i höst om man känner för det. Ett trevligt sätt att umgås på och att se något nytt samtidigt. Ja det finns många bra fördelar med det. Plus att det inte behöver kosta så mycket då man är fler som delar på kostnaden och då är det kanske mer möjligt att man kan göra det. Ja det är ett litet tips till alla som vill ha ett tips inför hösten.