Bernelle's Media - Me Hank Jumpin Jack Flash

Vad kan det vara värt?

Posted April 2, 2012, 4:16 a.m. By bernelle Tags: Huset

När man har ett hus är det alltid en bra invenstering när man byter eller bygger på huset och detta för att det lönar sig i längden eftersom det är som att betala till sig själv. Det många tycker är att det kostar att köpa fönster och man betalar en massa pengar men det har aldrig jag gjort eftersom jag tänker på vad jag kan tjäna på det. Det vi har sett i vår familj är att man kan tjäna mer än flera tusen kronor i längden om man stoppar till energi tjuver i ens hem genom att köpa nya fönster och det jag jag gjort nu samt att jag köpte samtidigt en port till nedre våningen och vips hade jag fått det varmare inomhus och min el och fjärrvärme sjönk snabbt med flera tusen på bara genom en smart invenstering att byta fönster.